سکونتگاه 20‌هزار ساله در ويتنام کشف شد

به گزارش ميراث آريا (Chtn) و به نقل از آسيا وان، اين آثار که در غاري باستاني با ارتفاع 15 متر و عرض 500 متر در منطقه «باک کان» ويتنام کشف شد، شامل ابزارآلاتي سنگي است که قدمت آن‌ها به 10 تا 20 هزار سال پيش از ميلاد مسيح مي‌رسد.

باستان‌شناسان با اشاره به اين که آثار کشف‌شده، ابزارآلاتي ساده‌اند و از قلوه‌سنگ‌هاي اطراف رودخانه‌ها ساخته شده‌اند، افزودند: اين ابزارآلات به اقوام «هوا بين» که نخستين ساکنان اين سرزمين به شمار مي‌آيند، تعلق داشته است.

علاوه بر ابزارهاي سنگي، آثار ديگري همچون ظروف سفالي دست‌ساز و طرح‌دار همراه با بقايايي از غذاهاي پخته شده در کنار خاکستر زغال سنگ و مقاديري از استخوان حيوانات نيز کشف شد.

کارشناسان با توجه به يافته‌هاي خود اعلام کردند ساکنان اين منطقه شکارچي بوده و تبحر بالايي در قصابي و بريان کردن حيوانات داشته‌اند.

در اين ميان اما آثار ديگري نيز کشف شد که اطلاعات جديدي را در اختيار محققان قرار داد. کشف رنگدانه‌هايي که مردم به وسيله آن خود را رنگ مي‌کردند در قبر فردي که در کنار ابزارآلات خود دفن شده بود، از جمله اين يافته‌هاست.

به گزارش ميراث آريا، باستان‌شناسان اعلام کردند که ساکنان عصر حجر هزاران سال در اين منطقه زندگي کرده‌اند و سابقه حضور آن‌ها به 10 هزار سال پيش از ميلاد مي‌رسد.

پيش‌بيني مي‌شود ادامه کاوش‌ها سرنخ‌هاي جديدي درباره اقوام نخستين ويتنام در اختيار کاوشگران «بان کان» قرار دهد.
ب/109

انتهای پیام/

کد خبر 1391041421